luni, 1 ianuarie 2024

Honda CB 450 bobber racer 40-50's solo seat

 A three step post,A future saddle,simple classic style, for a Honda CB 450 Bobber racer, as a point of reference we started from an original Harley-Davidson KNUCKLEHEAD '30 seat pan, just much smaller, redesign,carefully to the dimension, re-dimension, proportion to fit properly on this project, a future saddle for a cute little bobber tastefully transformed (not by us ) in a Bobber racer...You'll see!

O postare în trei pași, o viitoare șa simplă în stil clasic, pentru o Honda CB 450 Bobber, ca punct de referință sa plecat de la un scaun original Harley-Davidson KNUCKLEHEAD '30, aceasta trebuia sa fie mult mai mică ca originala,asa că sa reproiectat atent dimensiunele , proporțiile pentru a se potrivi corect pe acest proiect, o viitoare șa pentru o Honda transformata cu gust(nu de noi) într-un bobber de curse in stilul anilor 40-50









In action my trustful helping hand "Frankie". Seat pan made from cold rolled 2mm steel sheet metal, for Honda CB450 bobber racer.
În acțiune "mâna mea dreaptă", ajutorul de încredere „Frankie”. Tăblia scaunului, realizat din tabla de otel laminata la rece de 2 mm, pentru Honda CB450 bobber racer.
Acu trei ani Frankie" era doar un vis...in formare, azi un utilaj complet funcțional :

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu