sâmbătă, 24 decembrie 2016

"'Vrei sa fii sotia mea?"

Se întâmpla într-o dimineaţă de august a.c., ma pregăteam sa bat covoarele la mama soacră, înainte sa ma apuc de treaba  primesc un mesaj, se prezintă ca fiind prietenul unei cliente, de la care a primit în dar de ziua lui o gentuţă moto de scule gravată şi  doreşte sa se "revanşeze" faţă de ea... si nu oricum,  dupa cum va urma.
 Îl citez:
"Doresc sa-i fac cadou o geanta de piele pe care sa fie gravat pisoiul ei drag si o bratara de mână simpla, pe spatele căreia sa scrie: "Vrei sa fii soţia mea" şi cam atât, nu am alte cerinte decat cele descrise, dar sa fie gata înainte de Crăciun"
Multe nu am ce sa va spun, sa spun ca a atins  o latura sensibila, sa spun ca ma dat pe spate si ca as da orice sa am câte un client  ca el , măcar unul ca el pe an şi aş  meşteşugii din pasiune atâtea zile câte voi trai... nu! Nu va mai spun ca am spus si asa prea multe.
 Trecură zilele  şi  ne-a ajuns din urmă Crăciunul, Sper! Din tot ce am eu mai bun, sa fie într-un ceas bun, casa în stâncă le doresc, iar, de ar fi posibil, dacă as putea, cu intelegere si respect reciproc i-as înzestra...
Iarăşi ţie cititorule, un gând bun de Craciun:
 "Liniste si pace sufleteasa, ca-i mai buna decat toate!"
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu